Продовження знайомства з Університетом школярів м. Миронівка

20 листопада 2019 року

Вдалий вибір майбутньої професії – важливий крок в житті кожної людини, який дає можливість реалізувати себе, бути потрібним та задоволеним життям.

20 листопада 2019 року до школярів Миронівської ЗОШ №3 завітала Марина Вдовиченко – магістр другого року навчання, яка паралельно навчається як на факультеті аграрного менеджменту, так і є студенткою гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України. Школярі із задоволенням слухали розповідь про переваги навчання в університеті, зокрема за магістерською програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», яку забезпечує кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту.

Можливість навчитися розробляти проекти різного спрямування, а згодом стати успішним проектним менеджером – це найкращий вибір сьогодення, коли є високим відсоток попиту на зазначену професію не тільки на українському, а й на європейському ринках праці.

Тому, ми з нетерпінням чекаємо на наших майбутніх студентів та гостинно запрошуємо на День відкритих дверей, який відбудеться 22 листопада 2019 року у НУБіП України.

 

Тетяна Власенко,
заступник завідувача кафедри
виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook