Співробітники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини поділилися своїми науковими здобутками на Міжнародній конференції Wood Science & Engineering in the Third Millennium”

7 листопада 2019 року
м. Брашов

   Впродовж 7-9 листопада науковці в галузі деревообробних та меблевих технологій з 22 країн світу зібралися у місті Брашов (Трансильванія, Румунія) на 12-ій міжнародній конференції “Wood Science & Engineering in the Third Millennium” в університеті “Трансильванія” . Наш університет представляли завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська та старший викладач Ольга Баранова.
   Конференція розпочалася з привітань ректора Ioan Vasile Abrudan , який наголосив на важливість підтримки та розвитку деревообробної промисловості в країні. Спонсорами конференції представництво International Union of Forest Research Organizations та компанія Kronospan.

   Впродовж трьох днів науковці з різних країн обговорювали проблеми та шляхи вирішення проблеми в напрямках сушки деревини, вивчення її структури, модифікації, а також проблеми пошуку нових рішень щодо виробництва плитних матеріалів, дизайну меблів. Наукові доробки кафедри технологій та дизайну виробів з деревини були представлені старшим викладачем Барановою Ольгою на одній із сесій.

    Приємним доповненням наукових дискусій стала зустріч з корифеєм напрямку дефектоскопії деревини ( та загалом науки про деревину!) професором Цюріхського технічного університету Peter Niemz!

   Щиро дякуємо організаторам конференції Emilia Salca, Mihaela Campean, Lidia Gurau за гостинний прийом!

Доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини
Юрій Лакида

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook