Вивчення природно-заповідного фонду: «Дунайський біосферний заповідник»

24 вересня 2019, 10:20

З метою ознайомлення з Дунайським біосферним заповідником та водними екосистемами була організована екскурсія для студентів-екологів. Програма туру охоплювала подорож від Одеси, через мальовничі плавні Дунайського біосферного заповідника, до «Української Венеції» - казкового містечка Вілкове.


Перший день розпочався з ознайомлення містечка Вілкове, яке ще називають «містом на єриках» і українською Венецією. Під час водної екскурсії на дерев’яному катері «Лебединка» дельтою Дунаю, вздовж Дунайського біосферного заповідника, студенти побачили різноманітні й наземні екосистеми, завітали на острів «Полуденний», де безпосередньо річка Дунай впадає у Чорне море, прогулюючись на цьому острові, по дикому морському узбережжі, побачили унікальні види флори та фауни, спостерігали за міграцією птахів, які живуть на території заповідника.


Хочу подякувати колективу студентів, що прийняли участь в турі за їх чудовий й позитивний настрій під час водних та наземних прогулянок, а також за незабутні емоції та активний відпочинок.

Організатор туру,
доцент кафедри екології агросфери
та екологічного контролю НУБіП України
Віта Строкаль
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook