Еко-квест: елемент взаємодії наукових знань з практичними навичками

30 вересня 2019, 10:15

В рамках проведеного екологічного пікніка, 28 вересня 2019 року відбувся еко-квест серед молоді (абітурієнтів), студентсва та науково-педагогічних працівників. Організатори даного заходу були доценти кафедри екології агросфери та екологічного контролю Олена Наумовська, Віта Строкаль та студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології: Ростислав Ярошенко (магістр 1-го року), Анна Ковпак (магістр 2-го року), Аліна Рак (магістр 1-го року), Наталія Поліщук (магістр 1-го року), Владислав Савицький (магістр 2-го року), Інна Бездольна (студентка 1-го курсу), Ірина Животівська (студентка 1-го курсу), Іван Волкогон (магістр 2-го року).


Основною метою еко-квесту було ознайомлення учасників з чудовими ландшафтами території Національного університету біоресурсів і природокористування України, а також можливостями отримання практичних умінь у вимірюванні іонізуючого випромінювання, сортування ТПВ та його утилізації, аналізу якісного стану бджолиного меду.


В еко-квесті прийняло участь 256 осіб, які, відповідно до програми, мали пройти 6-ть точок. Зокрема забіг починався від 4-го навчального корпусу (із завданням сортування сміття та його встановлення його морфологічного складу), через центральний ботанічний сад (основним завданням було знайти унікальні види рослинності) та еко-стежку, що вела до пасіки (визначення якості меду та його густини), і закінчувався – визначенням рівня іонізуючого випромінювання вздовж студентського скверу до 10-го навчального корпусу.

Віта Строкаль, доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook