Відкрита лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сови Олени Юріївни

11 листопада 2019 року

11 листопада 2019 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сови Олени Юріївни для бакалаврів спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент ЗЕД» з вибіркової дисципліни «Controlling» на тему «Planning and control».

 

На відкритій лекції були присутні викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту ‒ доценти Аксентюк М.М., Гаврилюк В.П., Дєліні М.М., Свердан М.М., Суханова А.В. та доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Четверик О.В.

 

Лекційне заняття було підготовлено та проведено на високому науковому і навчально-методичному рівні. Тему лекції чітко сформульовано, структура плану враховує актуальні положення системи планування та контролінгу на підприємстві. Сова О.Ю. володіє проблематикою в даному напрямку та вільно використовує категоріальний апарат лекційного матеріалу.

Були використані технічні засоби демонстрації – підготовлена презентація, що підкреслює професійну майстерність лекторки, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях лекції, створити творчу та робочу атмосферу. Студенти продемонстрували високу зацікавленість матеріалом та активно включалися в обговорення поставлених запитань.

 

Присутні одноголосно зазначили, що відкрита лекція доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сови О.Ю. проведена на високому науково-методичному рівні та відповідає вимогам вищої школи.


Михайло Свердан,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook