Екологічний кінотеатр в рамках ЕКОПІКНІКУ 2019

29 вересня 2019, 12:29
28 вересня 2019 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася унікальна подія – екологічний пікнік, головними організаторами якого були викладачі кафедри екології агросфери та екологічного контролю. У ньому прийняли участь школярі шести загальноосвітніх столичних шкіл, а також студенти Боярського коледжу екології і природних ресурсів.
На значну кількість відвідувачів чекала змістовна, пізнавальна й насичена програма, де серед багатьох організованих активностей була створена і зона перегляду сучасних фільмів та відеороликів на екологічну тематику.
Основною метою проведення цього заходу був намір акцентувати увагу серед підлітків і показати їм кричущі, глобальні й наболілі екологічні проблеми у різних галузях розвитку людського суспільства. Учні і студенти молодших курсів, розташувавшись у комфортних кріслах, мали змогу насолодитися переглядом таких стрічок як «Останні дні Карпат. Тотальне вирізання Карпатського лісу», «Чому висихають наші річки», «Як правильно сортувати сміття та як його сортують у Німеччині», «Екотехнології майбутнього», «Радіоактивні вовки Чорнобиля», «Крупним планом. Видобуток бурштину». Усі бажаючі, хто на власні очі переглянув фільми були вражені побаченим. Поспілкувавшись опісля закінчення їх демонстрації переважна більшість глядачів погодилися із актуальністю висвітлених проблем, а дехто навіть змінив своє ставлення на деякі речі.
Приємно, що таким чином ви виховуємо у молоді природоохоронне відношення до земельних, водних, лісових ресурсів, а у школярів формуємо нові прогресивні погляди у сфері екологічної освіти, патріотичного виховання і бережливого ставлення до природи загалом. 
Доцент, Євгеній Бережняк
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook