СЕМІНАР-ТРЕНІНГ «БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК В УМОВАХ ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ»

11 листопада 2019 року

 В рамках ціленаправленого розвитку співпраці ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» з кафедрою обліку та оподаткування Університету доцент Володимир Литвиненко провів  семінар-тренінг  на тему: «Бухгалтерський облік в умовах діджиталізації» для студентів  двох груп спеціальності «Облік і оподаткування». У цікавій інтерактивній формі В. Литвиненко продемонстрував особливості використання сучасних інформаційних технологій при плануванні, прогнозуванні і моделюванні бізнес-процесів суб’єктів господарювання, а також в освіті й техніці, повсякденному житті людини.  Доречно відмітити, що Володимир Литвиненко має іменний сертифікат «Викладач Центру сертифікованого навчання» по курсу «Використання прикладного рішення «Бухгалтерія».

Студенти не тільки отримали  нову інформацію про діджиталізацію, але і набули практичного досвіду з використання елементів програмного продукту «Бухгалтерія 2.0».
 
На основі реальних даних майбутні бухгалтери відпрацювали налаштування програмного забезпечення,  нарахування і виплати  заробітної плати, відпускних і лікарняних, премій. Результати виконаних операцій проаналізували за допомогою сформованих різноманітних форм звітів.
Позитивних вражень у студентів було чимало. З їх слів − це прекрасний спосіб розвитку  інформаційної грамотності й індивідуальної компетенції. А ми переконані, що отриманий досвід підвищить зацікавленість студентів в освоєнні своєї спеціальності, а провідні компанії з розвинутою діджиталізацією процесів і технологій у майбутньому отримають гідних фахівців.
І.П. Бондарчук
викладач економічних дисциплін,
ВСП «Рівненський коледж НУБіП України»
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook