Співпраця з ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж»

5 листопада 2019, 23:44

1

1 листопада 2019 року на базі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» к.е.н., старшим викладачем кафедри «Статистики та економічного аналізу»  Лесею Воляк проведено профорієнтаційну роботу, під час якої студенти мали можливість ознайомитись із умовами вступу. Цікавою була інформація щодо видатних випускників економічного факультету та його організаційної структури. Леся Воляк детально розповіла про переваги навчання в університеті в НУБіП України, зокрема на економічному факультеті. 

Значний інтерес серед майбутніх абітурієнтів викликала інформація про освітні програми економічного факультету; наявні можливості проходження навчальних стажувань та практики за кордоном; конкурентоспроможність випускників факультету при працевлаштуванні у провідні аграрні компанії, аналітичні та аудиторські фірми, т.д. На завершення Леся Воляк побажала усім успішно завершити навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст» і в подальшому зробити правильний вибір навчального закладу для здобуття вищої освіти.

0

 

4

 

3

Багато студентів технікуму проявили зацікавленість у перспективах навчання на економічному факультеті НУБіП України. Будемо чекати наших абітурієнтів на Дні відкритих дверей!

Дякуємо директору коледжу к.ф.н., доценту Пилипишин Світлані Ігорівні, а також завідувачу відділення економіки та прикладної екології Ірині Терновій, провідному фахівцю з профорієнтаційної роботи Ользі Процик, викладачу спеціальних економічних дисциплін Уляні Дудці за сприяння в проведенні зустрічі!

 

 

Леся Воляк

к.е.н., старший викладач кафедри

статистики та економічного аналізу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook