ОБКЛАДИНКА НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА

4 листопада 2019 року
Національний авіаційний університет

       В останній день жовтняна кафедрі основ архітектури та дизайну відбувся конкурс на кращу обкладинку навчального посібника, авторами якого є як завідувач кафедри Олена Трошкіна, так і її колега із кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Національного університету біоресурсів та природокористування України Олеся Піхало. Це видання є багаторічною працею двох кафедр, діяльність яких пов’язана спільною метою – підготовка фахівців для роботи в сучасному урбанізованому архітектурному середовищі.

У посібнику висвітлено основні етапи розвитку містобудівних теорій як за кордоном, так і на території сучасної України, розкрито теоретичні основи сучасного містобудування, висвітлено засади формування міського ландшафту та роль зелених насаджень у місті.
Оголошуючи конкурс на кращу обкладинку до посібника колектив кафедри ОАД продовжив традицію залучення студентів до реальної роботи, яка тут же втілюється у життя. Окрім того, цей конкурс дозволив студентам проявити себе як творчим особистостям, що мають навички не тільки в архітектурному проектуванні, але й у комп’ютерній графіці та поліграфії, а головне – прекрасно володіють графічною композицією.
 
 
 
 
Загалом, на конкурс було надано близько 20 робіт, кожна з яких достатньо добре відображала дві складові посібника – містобудування та ландшафтну архітектуру. До оцінки робіт були залучені студенти та викладачі напрямків «Дизайн» і «Архітектура та містобудування» НАУ. В результаті конкурсу були визначені переможці, а саме:
І місце – Коваленко Наталія;
ІІ місце –Колісник Юлія, Келюх Владислав;
ІІІ місце – Бурчак Анна,Жовнер Валентина, Сукач Тимур
Як не дивно, усі переможці із 402 групи напрямку «Архітектура» - ВІТАЄМО ЇХ!!!
 
Олеся Піхало, доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook