Співпраця з ВСП НУБіП України «Рівненський аграрний коледж» триває

4 листопада 2019, 9:59

У рамках співпраці з ВСП «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбулася профорієнтаційна зустріч завідувача кафедри статистики та економічного аналізу професора, доктора економічних наук Лазаришиної Інни Дмитрівни з викладачами і студентами спеціальності «Облік і оподаткування» щодо переваг продовження навчання у нашому університеті.

ВСП «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» має потужну матеріально-технічну базу і хороший викладацький колектив, очолюваний Заслуженим працівником освіти України Корсуном Я.П.

Під час профорієнтаційної зустрічі з студентами 3 і 4 курсу спец. «Облік і оподаткування» та інших економічних спеціальностей була надана детальна інформація щодо гарних умов навчання і проживання, програм подвійних дипломів, стажування, міжнародної мобільності студентів, перспектив працевлаштування у відомих вітчизняних і зарубіжних компаніях, агрохолдингах, аудиторських фірмах, державних структурах. Студенти отримали буклети економічного факультету та всіх випускових кафедр факультету, а також відповіді на питання, що їх цікавили.

Також студенти отримали запрошення на День відкритих дверей для ВСП нашого університету, який відбудеться навесні.

 

 

Заступник декана економічного факультету,

к.е.н. Воляк Л.Р.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook