День відкритих дверей у НУБіП України

31 жовтня 2019, 9:00
НУБіП України

Дні відкритих дверей – це вже добра традиція Національного університету біоресурсів і природокористування України, яка швидко набрала популярність серед майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

Вже з 9 ранку як на факультеті аграрного менеджменту, так і на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту зокрема, розпочався активний прийом учасників даного заходу. Саме тут випускники коледжів та технікумів мали змогу отримати необхідну інформацію про навчальні плани, форму підготовки та характеристику спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Далі майбутніх абітурієнтів вітальним словом зустрів ректор університету – Станіслав Миколайович Ніколаєнко та розповів про можливості, які отримує кожен студент, перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля і побуту студентів.

 

Після інформування про правила прийому на навчання до НУБіП України у 2020 році майбутні абітурієнти мали змогу трішки відпочити та подивитися виступи кращих виконавців та творчих колективів кафедри культурології.

Подальша робота Дня відкритих дверей продовжилась екскурсією по нашій альма-матері, де вступники дізналися про навчання, студентське життя та майбутні перспективи в НУБіП України.

 

А вже завтра двері рідного університету відчиняться і для школярів. 

Бажаємо майбутнім вступникам вдало обрати професію та не забувати, що одні з основних секретів успіху – це саморозвиток та наполеглива праця!


Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook