Студенти магістратури отримали сертифікати учасників Міжнародної науково-практичної конференції

31 жовтня 2019, 14:00

Магістри освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» під науковим керівництвом доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.е.н. Сови Олени Юріївни прийняли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Теорія та практика управління розвитком економіки» (Україна / Білорусь).

Наукові напрацювання студентів факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України опубліковано у збірнику матеріалів учасників Конференції. Тези підготовлено на високому якісному рівні, при використанні сучасної літературної бази, з актуалізацією проблем менеджменту.

Студенти в своїх доповідях висвітлили питання інвестиційної привабливості галузей економіки України, акцентували увагу на особливостях проектної методології в управлінні виробництвом, визначили вплив інноваційно-інвестиційної діяльності на забезпечення економічної стійкості підприємств. Всі магістри отримали 31 жовтня 2019 року іменні сертифікати як підтвердження участі в Конференції.

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту пишається новим поколінням молодих фахівців!

 

Олена Сова
доцент кафедри виробничого та 
інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook