Міжнародна співпраця співробітників кафедри технологій виробництва молока та м'яса у підготовці фахівців із скотарства
Міжнародна співпраця співробітників кафедри технологій виробництва молока та м'яса у підготовці фахівців із скотарства
4 листопада 2019, 9:19
Франція
З 14 по 20 жовтня 2019 р. доцент кафедри технологій виробництва молока та м'яса НУБіП України Бондаренко Геннадій Петрович здійснив лекційний тур до аграрної школи університету Лілль (ISA Lille, Франція) в рамках програми академічної мобільності викладачів Erasmus Plus.
Для міжнародної групи магістрів (Франція, США, Бразилія) було прочитано цикл лекцій з годівлі високопродуктивних корів, особливостей використання динамічних моделей при складанні раціонів з урахуванням кинетики НДК в рубці, новітніх підходів до оцінювання якості силосованих кормів. Практичні заняття з "сигналів корів" та критичних точок управління годівлею було проведено на навчальній фермі університету. Ферма роботизована, поголів'я худоби - 60 корів порід Прім Холстейн та Червона Фламандська, надій 9600 кг на корову в рік, вміст жиру - 4,5%, білка - 3,47%.