Атестація магістрів кафедри глобальної економіки

1 листопада 2019 року
НУБіП України

 30 жовтня 2019 року на засіданні кафедри глобальної економіки атестували здобувачів 2 року навчання спеціальності «Економіка» освітньої програми «Прикладна економіка» магістерської програми «Регіональна економіка» за наступним етапом підготовки роботи ОС «Магістр»: атестація III (звіт про проходження виробничої практики; підготовка до участі у загально університетській конференції з представленням результатів досліджень з обраної теми магістерської роботи; готовність постерних презентацій та їх розміщення у персональному портфоліо).


 Атестацію успішно пройшли всі магістри, окрім двох здобувачів, які наразі завершують своє закордонне стажування, і долучаться до підготовки презентації результатів своїх досліджень на загально університетській конференції 15 листопада поточного року.


 Магістри отримали багато слушних порад від науково-педагогічних працівників щодо змісту та оформлення своїх постерних презентацій. Колектив кафедри бажає здобувачам групи успішно завершити навчальний процес, написання і оформлення магістерських робіт та отримати омріяні дипломи.
Також свою першу атестацію пройшли магістри 1 року навчання спеціальності «Економіка» освітньої програми «Прикладна економіка». Вона передбачала презентацію мети, задач, методів дослідження, готовність персональних портфоліо та заповнення індивідуальних планів магістра. Всі магістри 1 року навчання виконали поставлені завдання і атестовані.

Михальчишина Л.Г., доцент кафедри глобальної економіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook