9–10 листопада 2019 року в Києві відбудуться традиційні «Дні науки»

3 листопада 2019 року

      9–10 листопада 2019 року в Україні вже утринадцяте поспіль відбудеться низка науково-популярних заходів у рамках проєкту «Дні науки», започаткованого молодими вченими Національної академії наук України. Заходи організовано Громадською організацією «Unia Scientifica» та Радою молодих вчених НАН України за підтримки Міністерства освіти і науки України та Президії НАН України. Національний університет біоресурсів і природокористування також приймає участь в наукових заходах. «Дні науки» традиційно припадуть на Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку, який відзначається щороку 10 листопада.

      “Дні науки” — науково-популярна акція, що проводиться в наукових закладах України з 2013 року. Лекції, демонстрації експериментів, майстер-класи й екскурсії пройдуть у чотирьох містах – Києві, Івано-Франківську, Житомирі, а також – уперше – в Запоріжжі. Участь у проєкті візьмуть наукові установи НАН України, провідні вітчизняні заклади вищої освіти, музеї, заповідники. Всі охочі матимуть змогу не лише поспостерігати і послухати, а й поспілкуватися з українськими дослідниками та отримати від них ґрунтовні відповіді на свої запитання.
      Мета «Днів науки» – демонструвати досягнення науки у світі загалом і в Україні зокрема, пропагувати науковий світогляд, поглиблювати зв’язки між науковою спільнотою та громадськістю.
      Програма «Днів науки» розрахована на найширшу аудиторію. Кожен зможе обрати собі локацію до смаку. Детальна програма заходів «Днів науки» 9 та 10 листопада 2019 р. представлена на сайті за посиланням dni-nauky.in.ua/programmes/Programme_2019_Kyiv.pdf
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook