Лабораторне заняття для студентів ТВППТ з дисципліни «Утримання та гігієна тварин" проведено на базі стаціонару ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс»

3 листопада 2019 року

       Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів 3 курсу навчання провели заняття з дисципліни «Утримання та гігієна тварин", під керівництвом доцента кафедри біології тварин Чепіль Л.В. та асистента Абдуллаєвої Е.С. на базі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс».

    Студенти відвідали стаціонар центру, де мали нагоду зробити дослідження мікроклімату, оцінити системи та способи утримання різних видів тварин, а також проаналізувати і порівняти гігієнічні параметри з нормами.

    Після цього майбутні спеціалісти в галузі тваринництва під керівництвом свого викладача здійснили екскурсію до Навчально-науково-виробничого Клінічного центру "Ветмедсервіс", яку люб'язно погодилася провести для них лікар клініки дрібних тварин М.М. Кощавка. 

 

Таке заняття було дуже цікавим та продуктивним, адже дає можливість застосувати свої знання та вміння на практиці в присутності тварин.
 

 

Доцент кафедри
біології тварин Чепіль Л.В.
Студентки 3 курсу 2 групи
Комарчук Анна та Лісовська Юлія.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook