Співпраця кафедри технологій та дизайну виробів з деревини з компанією «Мебелеві технології»

20 жовтня 2019 року
м. Порденоне, Італія

На закордонні меблеві  виставки з України їздять зазвичай не для того, щоб представити свої товари (хоча буває і таке), а щоб подивитися, що відбувається в світі і що нас чекає в майбутньому. Хочемо ми цього чи ні, але законодавцями мод в меблевій індустрії, в тому числі і офісної, зараз є три європейських країни - Німеччина, Італія і Франція.

 Міжнародна виставка «SICAM»  – це показ компонентів, технологій та аксесуарів для меблевої промисловості, що вудбувається у маленькому, чепурному і неймовірно затишному містечку Порденоне. З 2009 року тут, на SICAM, раз на рік збирається меблева еліта з усього світу, щоб себе показати і на інших подивитися, навести нові й закріпити старі ділові контакти.

 

  

 

Щороку виставка дивує відвідувачів усе новими й новими оригінальними і просто непередбачуваними  І рік у рік. чимало українських представників галузі вирушають до Італії.

 Цьогоріч з ініціативи власника компанії «Мебелеві технології» (mt.ua/) Андрія Завальнюка доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Юрій Лакида приєднався до великої команди клієнтів фірми у поїздці на виставку.

 

Продовженням поїздки стали відвідування виробничих потужностей італьянських виробників фурнітури, як «Domus Line».

 

Щиро дякуємо Андрію Завальнюку за допомогу в підвищенні кваліфікації співробітників кафедри!

 

Ст.викладач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

Ольга Баранова

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook