Майбутні студенти в гостях на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД.

2 листопада 2019 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

            31 жовтня та 1 листопада кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності стала активним учасником Днів відкритих дверей.

Після зустрічі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком та ознайомлення з виставкою навчальних програм і сучасних інноваційних досягнень факультетів і інститутів майбутніх студентів гостинно зустрів факультет аграрного менеджменту.

Школярів та випускників коледжів привітав декан Анатолій Остапчук, який розповів про переваги навчання на  факультеті,  його матеріально-технічну базу, можливості проходження практики за кордоном, отримання подвійних дипломів та перспективи подальшого працевлаштування.

Представник приймальної комісії Анатолій Міняйло надав вичерпну інформацію стосовно правил прийому на навчання до НУБіП України і відповів на численні запитання майбутніх студентів.

Завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Тетяна Мостенська розповіла про організацію навчально-виховного процесу на кафедрі, постійне вдосконалення програм підготовки студентів відповідно до сучасних вимог ринку праці.

Доцент Олександр Файчук ознайомив присутніх з основними напрямами  діяльності гуртка "Основи наукових досліджень в агробізнесі", яка спрямована на розвиток творчих здібностей студентів, набуття ними фахових та особистісних компетенцій, а також досвіду одержання знань та умінь через дослідження.

Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності щиро вдячна директорам шкіл, коледжів і технікумів, науково-педагогічним працівникам та студентському активу за організацію та проведення свята.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook