ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Експлуатація машин і обладнання»

20 травня 2019 року

 

14-15 травня 2019 року на базі кафедри машиновикористання в землеробствіТаврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного (м. Мелітополь) проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Експлуатація машин і обладнання» серед здобувачів вищої освіти технічних і аграрних закладів України ІІІ-IV рівнів акредитації.
Олімпіада проводилась відповідно до наказу Міністерства освіти i науки України від 28.11.2018 року №1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році».

 

Голова оргкомітету, проректор з наукової роботи, чл.-кор. НААН України, д.т.н. В. Т. Надиктосупроводжував роботу навчально-методичного семінару «Методичні засади викладання дисципліни «Експлуатація машин і обладнання» в сучасних умовах».
Голова журі, д.т.н., професор Є.В. Михайлов супроводжував та детально інструктував учасників щодо умов проведення олімпіади.

 

В олімпіаді взяли участь і студенти факультету конструювання та дизайну. Студент освітнього ступеню «Магістр» 1-го року навчання Павло Супрук виборов Диплом ІІ ступеня, а студентка 2-го курсу освітнього ступеню «Бакалавр» Ольга Дубровіна ‒ Диплом за індивідуальність та креативність.
Вітаємо з перемогою Павла Сопрука та його керівника, асистента кафедри надійності техніки Світлану Хмельовську.

 

Бажаємо учасникам Олімпіади натхнення, нових здобутків, подальшого професійного розвитку і перемог!

 

Олександр Банний,
старший викладач кафедри надійності техніки

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook