Профорієнтаційне заняття розкриває секрети успіху професії «менеджер»

25 жовтня 2019 року

Профорієнтаційна робота покликана вирішувати завдання формування особистості працівника нового типу, що забезпечить ефективне використання кадрового потенціалу та раціональне регулювання ринку праці.

Напередодні осінніх шкільних канікул доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сова Олена Юріївна відвідала загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 62 м. Києва з профорієнтаційною лекцією «Секрети успіху професії менеджера».

Школярі з цікавістю слухали про наукові доробки факультету аграрного менеджменту, задавали питання про спеціальності та умови вступу. Відповідно до вікових особливостей аудиторії бесіда продовжувалася з врахуванням інтеграції емоційно-вольової та інтелектуальної сфер, потреби пошуку закладу вищої освіти з прогресивними формами навчання. А кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту і є потужним осередком нових освітніх продуктів!

25 жовтня 2019 року був підписаний Договір про співробітництво між школою та факультетом аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України. Налагоджені зв’язки дозволять залучати активну молодь до інформаційних заходів, найближчим з яких в Університеті є День відкритих дверей для школярів 01 листопада 2019 року.

 

 

Олена Сова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook