НАЙЧАРІВНІША ПОРА ЗАКРУЖЛЯЛА ВСІМА БАРВАМИ ОСЕНІ У ВАЛЬСІ

25 жовтня 2019 року
м. Київ, НУБіП України, Біла зала

Осінній бал 2019. Вальс.

Відео опубліковано за адресою https://youtu.be/zuJ_iH2z3vs 

Багато хто вважає, що осінь – най похмуріша, найсумніша пора року. На зміну сонячним дням приходять дощові, туманні сірі будні. Та як би сумно не було, ми просто не можемо не усміхатися. Лиш поглянути – довкола затанцювала кольорова веселка. В повітрі відчувається аромат кориці. Осінь… Її варто відчути серцем.

Ось і тому 23 жовтня 2019 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування Українивідбувся «Осінній бал-2019», який зірвав справжній шквал емоцій, почуттів……

Довготривала підготовка до балу взагалі була справжньою подією: весь тиждень дівчата роздумували над вечірніми платтями, які потрібно одягнути на бал, щоб елегантним виглядом зачарувати та привернути увагу присутніх, а хлопці сперечалися між вибором краватки та метелика. Та об’єднувало всіх бажання майстерно виглядати й на паркеті, тому найбільше робота була пов’язана з освоєнням танцювальної лексики.

Отож, від кожного факультету нашого університету була пара, що складалася із викладача та студента. Від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК виступала пара Сухенко Владислав Юрійович, завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с. г. продукції, д.т.н., професор та Ракова Дар’я Володимирівна, студентка 4 курсу, 1 групи. 

 

Візитівка нашої пари:

Осінь... Чарівна, незбагненна пора...

Непомітно ввійшла вона в місто.

За одну ніч перефарбувала,

змінила все і закрутила в дивній круговерті.

Пустотливий вітер заходився допомагати осені.

На льоту він підхоплював кольорові листочки

і кружляв з ними у вихорі неповторного танцю.

Дивна мелодія тихого осіннього вальсу чарує,

дивує, дарує ні з чим незрівняні емоції

і незабутні враження.

Коли душу наповнює музика,

зовсім неважливо хто є хто − бідний чи багатий,

сумний чи веселий, викладач чи студент.

Є пара, яку поєднала музика.

Такою парою від нашого факультету стали

завідувач кафедри, доктор технічних наук

Сухенко Владислав

і студентка Дар'я Ракова.

Зустрічайте −  їх об'єднала музика осіннього балу!!!

 

 

     Нубіповський паркет цього вечора перетворився на справжній осінній листопад – багряно-золоте листя спадало додолу, колони обнизані осіннім різнобарв’ям впереміш із червоними, жовтими, блакитними та зеленими кульками. Здавалося, що під ногами – справжні кучугури листків, що здіймалися від кожного несміливого подиху, кожного незграбного руху.

І ось довгоочікувана мить… Бал починається….. Зазвучали перші акорди вальсу… Пари танцюючи, ніби підбадьорювали гостей балу та піддавали ритм. Своїм азартом учасники запалили увесь зал, тому на паркеті було надзвичайно гаряче.

Проте не тільки танцями захоплювалися глядачі. Свято було наповнене конкурсною програмою. Шістнадцять пар виборювали право називатися кращими то б то отримати титул «Короля та Королеви Осіннього балу». Кожна з пар була надзвичайно зосереджена та схвильована, адже на їх долю випали справжні випробування танцями.

Сутінки опустилися на Голосіївську землю і оповили все місто. Земля ніби парувала від туману….. Зазвичай, вечірнє місто осінньої пори дрімає у своїх турботах. Та того вечора панувала особлива атмосфера. Місто потопало у веселому гаморі, ніби впиваючись красою, вишуканістю та неповторністю. А тим часом вирішувалося хто ж  корону..

Відзвучали останні акорди запального танцю….. і ось нарешті результати голосування….

Титул «Короля Осіннього балу – 2019» здобуває найталановитіший, найкреативніший, найвишуканіший НАШ Владислав Сухенко, факультет харчових технологій та управління кістю продукції АПК.

Титул «Королеви Осіннього балу - 2019» отримує тендітна та ніжна Дар’я Ящук, факультет інформаційних технологій.

Ведучі осіннього балу висловили щиру подяку нашому керівництву за сприяння у проведенні свята, побажали учасникам залишатися завжди такими вишуканими, елегантними та впевненими, як цього, по-осінньому чарівного, вечора.

 

Тетяна Розбицька,

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації с.-г. продукції

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook