Постерна конференція

25 жовтня 2019, 12:13
НУБіП України

24 жовтня відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання спеціальності «Агрономія» агробіологічного факультету. Загалом у зазначеному заході взяло участь понад 50 студентів та викладачів факультету.

Для вивчення, аналізу та оцінки представлених на постерів наукових здобутків студентів було створено робочу комісію із досвідчених викладачів факультету.

На семінарі були присутні наукові керівники дипломних робіт, які в свою чергу долучалися до обговорень і дискусій. Підсумовуючи захід, всі члени комісії зазначили, що більшість магістрів факультету відповідально підійшли до важливого етапу виконання магістерської роботи, справилися з поставленими завданнями, підготували дійсно цікаві презентації, які репрезентують результати їх досліджень.

За результатами роботи постерної конференції майбутнім магістрам надано низку побажань і зауважень, що були висловлені членами комісій, з метою більш впевненого і достойного представлення власних результатів під час захисту магістерських робіт перед екзаменаційною комісією в грудні.

Доцент кафедри, Володимир Войцехівський

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook