Ознайомча зустріч з працівниками Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

8 жовтня 2019 року

    Традиційно у жовтні на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України проводився Тиждень правових знань. Метою його проведення є підвищення загального рівня правової культури, вдосконалення системи правової освіти студентів, набуття необхідного рівня правових знань, формування поваги до права, забезпечення доступу до джерел правової інформації.

   На факультеті були проведені різного плану правознавчі заходи. До їх проведення долучилася і кафедра міжнародного права та порівняльного правознавства.

   За ініціативи Кідалової Наталії Олександрівни, асистента кафедри, 08 жовтня 2019 року на факультет завітала Бурчак Леся Іванівна - директор Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, разом зі своїми колегами. Під час цієї зустрічі студенти ознайомились з основними положеннями законодавства, з організаційною структурою системи надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, історією становлення безоплатної правової допомоги в Україні.


    Лектори поділилися цікавим досвідом роботи системи, відповіли на численні питання майбутніх правників та можливостями працевлаштування випускників нашого факультету у системі БВПД. Багато студентів навіть виявили бажання пройти навчальну практику в Лівобережному київському місцевому центрі з надання БВПД та співпрацювати з Центром.

Асистент кафедри

Наталія Кідалова


 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook