Найкращі студенти кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту діляться зі школярами враженнями від навчання у НУБіП України

12 жовтня 2019 року

Щороку тисячі випускників шкіл обирають, де та за яким фахом здобувати вищу освіту. Цей вибір впливає на особистісний розвиток, формує оточення та професійні цілі. Тож важливо поставитися до нього зважено та серйозно. На що потрібно звернути увагу, обираючи майбутнє навчання?

Альона Рябченко – одна з найкращих студентів 2-го курсу магістратури. Вона навчається на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту НУБіП України за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Альона є обов’язковою та відповідальною студенткою, яка завдяки своїй успішності має певні здобутки. Зараз одночасно навчається за програмою міжнародного обміну в Університеті Ангальта (Hochschule Anhalt), Німеччина. 04 жовтня 2019 року вона завітала до своєї рідної Миронівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Миронівської районної ради Київської області з розповіддю про переваги навчання у НУБіП України, а саме на факультеті аграрного менеджменту.

  

Майбутні випускники отримали детальну інформацію про загальну структуру факультету, зосередивши свою увагу на особливостях навчання на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту. Особливо школярів зацікавило навчання за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», яка дає можливість отримання на теперішній час однієї із затребуваних та високооплачуваних професій. Також інтерес випускників викликав факт можливості стажування та паралельного навчання в університетах Польщі та Італії.

Розповідь про навчання у НУБіП України супроводжувалась цікавою та змістовною презентацією. Майбутні студенти отримали буклети про навчання та були гостинно запрошені на День відкритих дверей, який відбудеться:
- 01 листопада 2019 року для випускників загальноосвітніх навчальних закладів.


Михайло Свердан,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook