Профорієнтація в Броварській загальноосвітній школі №9

11 жовтня 2019, 0:15

 11 клас – відповідальний період життя для підлітків, адже на протязі  року необхідно визначитися з майбутньою професією, обрати спеціальність та вищий учбовий заклад. З метою ознайомлення з НУБіП України в цілому, та економічним факультетом зокрема, кафедра  статистики та економічного аналізу проводить профорієнтаційні заходи для шкіл Київщини та інших областей України. Вже традиційно, кілька років поспіль, доцент кафедри статистики та економічного аналізу зустрічається із учнями Броварської загальноосвітньої школи №9, адже школа є однією із кращих у місті, а випускники цієї школи є бажаними абітурієнтами для вищих учбових закладів України.

І на цей раз, викладач ознайомила майбутніх випускників з перевагами навчання в НУБіП України, окреслила основні здобутки економічного факультету, звернула особливу увагу на навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування», а також запросила відвідати день відкритих дверей університету.

 

Сподіваємося, що відвідування університетського свята, з нагоди дня відкритих дверей, справить на школярів незабутні враження та вони приєднаються  до нашої дружної студентської «родини».

 

Висловлюємо щиру подяку директору Броварської ЗОШ №9

Турковській Олені Володимирівні

 за надану можливість поспілкуватися з майбутніми випускниками школи!

 

 

Олена Богданюк,

к.е.н., доцент кафедри статистики

та економічного аналізу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook