Активних менеджерів-студентів згуртував тренінг з розвитку управлінських здібностей

9 жовтня 2019, 15:00
корпус 10, ауд. 614

На базі факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України 09 жовтня 2019 року студенти 4 курсу спеціальності «Менеджмент» взяли участь у засіданні наукового гуртка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту під назвою «Менеджмент і сьогодення».

Для присутніх доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Олена Юріївна Сова провела тренінг під назвою «Роль управлінського обліку в інтенсифікації виробничих процесів на підприємстві». При демонстрації ілюстративного відео-матеріалу було підкреслено, що управлінський облік – це процес виявлення, накопичення, аналізу та передачі інформації, що використовується управлінською ланкою для планування, оцінки та контролю діяльності підприємства.

Студенти в рамках тренінгу були поділені на команди відповідно до різних рівнів споживачів результатів застосування управлінського обліку, а саме: корпоративний рівень, інституційний рівень і технічний. Виконуючи ситуаційні вправи, слухачі були в ролі як інвесторів і топ-менеджерів, так і менеджерів середньої ланки. Аудиторією було самостійно доведено, що управлінський облік пов’язує обліковий процес з процесом управління, а принциповою особливістю управлінського обліку є його оперативність, яка дозволяє аналізувати показники компанії щодня.

У процесі жвавої дискусії студенти з’ясували, що в системі управління підприємством важливою є його організаційна діяльність, а саме систематичне коригування багатьох завдань і взаємовідносин між людьми, що їх виконують. Але це вже тема наступного тренінгу. До зустрічі!



Олена Сова, 
доцент кафедри виробничого та 
інвестиційного менеджменту

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook