БАКАЛАВРИ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ТА МІЖНАРОДНИМИ ПРОЕКТАМИ» СКЛАЛИ КОМПЛЕКСНИЙ ПІДСУМКОВИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЕКЗАМЕН З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН

20 травня 2019, 14:00
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту, корп.10

20 травня 2019 року студенти четвертого курсу 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» успішно склали комплексний підсумковий державний екзамен з фахових дисциплін.

Комплексний підсумковий державний екзамен з фахових дисциплін було розпочато з вітального слова декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука, який зачитав Наказ ректора університету С. Ніколаєнка щодо проведення комплексного підсумкового іспиту з фахових дисциплін та представив членів екзаменаційної комісії: Голову комісії – д.е.н., професора Буряка Р.І., членів комісії – д.е.н., професора, чл-кор. НАН України Шинкарук Л.В., к.держ.упр., доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алексеєву К.А., к.е.н., доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Свердана М.М., секретаря комісії Миколаєнко М.А.

  

Далі студенти отримали пакети завдань та почали працювати. Під час екзамену панувала доброзичлива, творча, але водночас робоча атмосфера. Наприкінці державного екзамену секретар комісії М. Миколаєнко зібрала заповнені студентами бланки відповідей.

 

Голова комісії Буряк Р.І. та завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Шинкарук Л.В. побажали студентам всього найкращого та нагадали про необхідність терміново реєструватися в Приймальній комісії НУБіП України для продовження навчання уже в магістратурі.

Катерина Алексеєва
доцент кафедри виробничого та 
інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook