Гуманітарії навчаються розробляти бізнес-проекти

17 вересня 2019, 9:00

Швидко пролетіли літні канікули і ми з новими силами приступили до навчання. Нові предмети, нові враження, очікування. І яким же приємним здивуванням стало для нас те, що з першого тижня нам, студентам гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, почали викладати Основи бізнес-проектування. 

 

Ні для кого не секрет, що зараз в Україні спостерігається підвищене зацікавлення проектним менеджментом. Бізнес-проектування – це складний комплексний процес, головною метою якого є чітка орієнтація на результативність заходів та необхідність їх досягнення.

 

Ми дуже вдячні викладачам кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту за цікаві заняття, де паралельно з теоретичною основою особливостей розроблення бізнес-проектів нас знайомлять з цікавими фактами, статистикою, прикладами діяльності реальних економічних чи фінансових організацій. Кожен з нас вже почав складати свій бізнес-план, орієнтований на вимоги сучасності. Попереду ще багато роботи. Але ми впевнені в нашому успіху по перетворенню своїх ідей та цілей на реальність!

Шумнова Анастасія,
студентка 4 курсу 
гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook