Фінансист – це престижно! Можливості працевлаштування в банківській сфері для студентів економічного факультету.

5 жовтня 2019 року
ПриватБанк
Знайомство студентів економічного факультету з майбутніми роботодавцями вже традиційно починається одночасно з початком навчального року. Однією з нових форм співпраці з роботодавцями є проведення зустрічей-презентацій представників банків та страхових компаній для студентів-фінансистів.
Протягом 17-26 вересня на запрошення члена Ради роботодавців економічного факультету Нелі Гребініченко, керівника напрямку трудових ресурсів, було проведено виїзні заняття на базі Центрального відділення Печерської філії КБ «ПриватБанк» для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 1 курсу скороченого терміну навчання та 2 курсу (куратори заходу – Олена Жарікова, Лідія Аврамчук та Ольга Файчук), 4 курсу (куратори заходу – Руслана Мамчур та Вікторія Костюк).
Зустрічі-презентації проходили у два етапи і передбачали не лише знайомство із структурою та діяльністю банку, а й можливість стажування та отримання навиків користування інноваційними банківськими продуктами. Проходження практики та працевлаштування у ПриватБанку передбачене для студентів різних спеціальностей, проте в першу чергу банк зацікавлений у випускниках спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».
Розпочалася зустріч із ознайомлення студентів з історією банку, його структурою, кодексом корпоративної етики, соціальною позицією, вимогами роботодавця до молодих спеціалістів, оплатою праці та можливостями кар’єрного зростання співробітників банку.
Ринок банківських послуг було проаналізовано у вигляді дискусії між студентами та представниками банку з відділу обслуговування VIP-клієнтів. Особливу цікавість студентів-економістів викликали питання сегментації клієнтів та стандарти обслуговування і комунікації з VIP-клієнтами. 
Не менш цікавим було знайомство з sms-банкінгом, мобільними додатками ПриватБанку, правилами роботи з грошима в частині визначення достовірності купюр різних валют та роботою з електронною валютою.
В частині небанківських послуг студенти мали можливість дізнатись про страхові продукти, які пропонує своїм клієнтам ПриватБанк, серед яких «Захист на кожен день», «Нерухомість без огляду» та «Поліс ОСЦПВ». І нарешті, навіть квитки на транспорт та футбол можна придбати через сервіс банку, або ж безкоштовно скачати фільми на MEGOGO.
Також зустріч передбачала активну роботу студентів з використанням мобільних телефонів та сервісів ПриватБанку. Зокрема, додатку PrivatJobBot, який дозволяє пройти тестування, в результаті якого визначається професія в банку, що найбільше підходить. Після чого сервіс пропонує вакансії за бажаним місцем розташування і одночасно інформує про умови роботи на посаді.
Наостанок студентів-фінансистів було запрошено для участі у всеукраїнських фінансових змаганнях, які пройдуть протягом жовтня у відділеннях ПриватБанку.
Викладачі кафедри банківської справи та страхування вдячні Нелі Гребініченко за співпрацю і змістовну зустріч-презентацію, проведену для студентів економічного факультету.
 
Доцент кафедри банківської справи
та страхування Руслана Мамчур

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook