Навчання з охорони праці в УЛЯБП АПК та УкрНДІСГР

7 жовтня 2019 року

На початку жовтня 2019 р. викладачі Навчально-методичного центру з охорони праці НУБіП України (функціонує при кафедрі охорони праці та інженерії середовища) провели працеохоронне навчання з працівниками Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК (УЛЯБП АПК) та Українського науково-дослідного інституту сільськогосподарської радіології (УкрНДІСГР).

Протягом навчання викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища Голопура С.М. та Зубок Т.О. охарактеризували зміни у чинному законодавстві з охорони праці, що сталися протягом останніх років. Увагу слухачів було зосереджено на роз’ясненні окремих положень Закону України «Про охорону праці», Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку», Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, Правил пожежної безпеки в Україні, НПАОП 73.1-1.11-12 «Правила охорони праці під час роботи в хімічних лабораторіях» та інших нормативно-правових актів з охорони праці. Доцент кафедри НУБіП України Білько Т.О. провела тренінг на тему: «Домедична допомога потерпілим у разі нещасного випадку на виробництві».

У навчанні взяли участь начальник відділу охорони праці НУБіП України Голуб В.Б., начальник штабу цивільного захисту НУБіП України Дерев’янко О.Г. та завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища Войналович О.В., які надали корисну для посадових осіб та працівників наукових підрозділів університету корисну інформацію з питань охорони праці та цивільного захисту.

 

 

доц. М. Мотрич


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook