ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ОСІНЬ ФАКУЛЬТЕТУ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ. ПРОДОВЖЕННЯ СПІВПРАЦІ ЗІ ШКОЛАМИ

3 жовтня 2019, 11:39

 

 

Представники факультету конструювання та дизайну доцент кафедри механіки Яременко В.В. та старший викладач кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Похиленко Г.М. Національного університету біоресурсів і природокористування України 30 вересня 2019 року відвідали Глевахівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, що в Васильківському районі Київської області 

 

E:\ПОХИЛЕНКО\Профорієнтація 2019\Глевахівська ЗОШ\WP_20190930_11_11_12_Pro (5).jpg

 

Співробітники факультету ознайомили школярів, вчителів та керівництво школи з можливостями і перспективами навчання на факультеті конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
При проведенні бесіди було зроблено презентацію університету, і зокрема факультету конструювання та дизайну та розповсюджено інформаційні матеріали. 

 

E:\ПОХИЛЕНКО\Профорієнтація 2019\Глевахівська ЗОШ\WP_20190930_11_00_44_Pro.jpg
Майбутніх випускників шкіл запросили відвідати факультет конструювання та дизайну та навчатись на підготовчих курсах НУБіП України. 
Ознайомили учнів з правилами подання документів і можливостями отримати додаткові бали при вступі в університет.

 

E:\ПОХИЛЕНКО\Профорієнтація 2019\Глевахівська ЗОШ\WP_20190930_10_59_36_Pro.jpg

 

Представники факультету відповіли на багато питань пов’язаних з навчанням в університеті та факультеті конструювання та дизайну, а також з перспективами майбутнього працевлаштування.
Як підтвердження подальшої співпраці був заключений договір про співробітництво та організацію взаємовідносин між Національним університетом біоресурсів і природокористування України, а зокрема факультетом конструювання та дизайну та Глевахівською ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

Особливу подяку від факультету конструювання та дизайну за запрошення та плідну співпрацю висловлюємо директору школи Малюзі В.П., та завучу школи Мурашко А.В. Глевахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

Доцент кафедри механіки В. Яременко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook