Профорієнтація у Сарненській гімназії

24 вересня 2019, 17:00
24 вересня 2019 року у Сарненській гімназії відбулася профорієнтаційна зустріч учнів старших класів з доктором економічних наук, професором, Відмінником освіти України, завідувачем кафедри статистики та економічного аналізу Національного університету біоресурсів та природокористування України Лазаришиною Інною Дмитрівною.
     Учні гімназії отримали інформацію щодо спеціальностей, за якими проводиться підготовка фахівців на економічному факультеті НУБіП України. Особлива увага на зустрічі була присвячена спеціальності «Облік та оподаткування». Інна Дмитрівна детально охарактеризувала можливості та переваги цієї спеціальності, розповіла про міжнародну мобільність студентів економічного факультету НУБіП України, можливість отримання подвійних дипломів, стажування у закордонних університетах Польщі, Словаччини, Великобританії., літню виробничу практику на підприємствах Німеччини та Великобританії, з якими НУБіП України укладено договори про співпрацю, і можливість удосконалення знань іноземних мов.
      Також майбутніх абітурієнтів було поінформовано про наявність гуртожитків і умови навчання та проживання в екологічно чистому районі м. Києва.
     Велике враження справляє Сарненська гімназія як один з провідних начальних закладів не лише Рівненської області, а й України в цілому, на гостей, адже за результатами багатьох конкурсів та участі у III етапі Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів учні гімназії під керівництвом вчителів займають високі місця.

       Бажаємо учням, педагогічному колективу та особисто директору гімназії, Відміннику освіти України, Заслуженому вчителю України Шепель Тамарі Степанівні міцного здоров’я та реалізації задумів! 

 

 

Інна Лазарина

д.е.н., професор,

завідувач кафедри 

статистики та економічного аналізу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook