Випускники-енергетики діляться досвідом!

25 вересня 2019 року

 Приємним моментом роботи університетської родини є вдячні відгуки випускників. А коли випускники приїзджають до alma mater, щоб поділитись власним досвідом – це взагалі безцінно!
 Так, 20 вересня 2019 року, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відвідав керівник робочої групи з зовнішніх приєднань ТОВ «Сейм-93», випускник 2003 року Кулинич Андрій Миколайович. ТОВ «Сейм-93» є однією з найпотужніших проектних установ, яка займається проектуванням систем електропостачання різноманітних об’єктів.


 

 Андрій Миколайович провів для студентів майстер-клас, основною темою якого було дуже важливе у проектній діяльності питання – технічне завдання на проектування. Маючи багаторічний досвід роботи, Андрій Кулинич зупинився на всіх тонкощах цього етапу, а саме: на особливостях спілкування з замовниками, на підготовці первинних документів проекту та безпосередньому формуванні технічного завдання.

 Спілкування з Андрієм в черговий раз довело, що цікаві зустрічі з успішними випускниками надають шалену мотивацію студентам до опанування інженерної справи і піднімають престиж майбутньої професії.

Завідувач кафедри електропостачання
Світлана Макаревич

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook