Профорієнтація 2019

20 вересня 2019, 14:00

       Правильний вибір професії – одна із складових успіху сучасної людини.

 

 

       Щоб допомогти майбутнім випускникам школи у повній мірі реалізувати свої можливості і здібності, необхідно зорієнтувати їх у виборі професії.

 

 

       Викладачі кафедри фінансів з вересня розпочали профорієнтаційну роботу у шкільних навчальних закладах міста Києва. З цією метою, 20 вересня 2019 року, доцент кафедри фінансів Національного університету біоресурсів і природокористування України, Біляк Юлія Вікторівна відвідала учнів 9-их, 10-ого та 11-ого класів середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №108 та середньої загальноосвітньої школи I – III ступенів №186.

 

 

       Юлія Вікторівна ознайомила учнів з спеціальностями економічного факультету, досягненнями кафедри фінансів та наголосила на важливості професії фінансиста в сучасному економічному просторі. Розповідь викликала великий інтерес та жваву дискусію серед учнів з приводу підготовки до вступу, можливості отримання подвійних дипломів, навчання в англомовних групах та майбутнього працевлаштування.

 

 

 

       Підсумком проведеної профорієнтаційної роботи Біляк Юлії Вікторівни став підписаний з директором середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №108 міста Києва Колесниковою Світланою Миколаївною та Національним університетом біоресурсів і природокористування України договір про співпрацю.

 

 

       Дуже важливо правильно визначити професійну сферу, де наші діти зможуть досягти максимальних результатів!

 

 

Юлія Біляк, доцент кафедри фінансів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook