Бізнес візит у Білу Церкву

20 вересня 2019 року
                    Представники кафедри фінансів Титарчук Ірина та Негода Юлія за сприяння Міжнародного трейд-клубу в Україні, під керівництвом віце-президента Соні Крайчової та відповідального секретаря Олександра Ванідовського, з офіційним візитом відвідали Київську обласну торгово-промислову палату в м. Біла Церква.
 
 
 
 
                    Під час зустрічі з керівництвом Київської обласної ТПП відбулась презентація економічного потенціалу міста Біла Церква, міських інфраструктурних інвестиційних проектів, презентація індустріального парку «Біла Церква» та проектів фонду K.FUND.
 
 
 
 
                    Головними спікерами були президент Київської обласної ТПП Олександр Рябоконь, який презентував основні напрями роботи Київської обласної ТПП, Білоцерківський міський голова Генадій Дикий, що охарактеризував інвестиційний потенціал м. Біла Церква та аташе з торговельно-економічних питань Посольства Іспанії в Україні Хайме Рамон Фернандес Санчес, який висловив сподівання, що економічна співпраця між країнами посилюватиметься.
 
 
 
 
                    Учасники бізнес візиту відвідали ТОВ Завод пакувального обладнання «Термо Пак» та ознайомилися з його роботою. Це підприємство є інноваційним виробничим підприємством і пропонує високоякісне пакувальне обладнання, яке постачає у 22 країни світу.
 
 
 
 
                    Під час зустрічі було підписано угоду про співпрацю кафедри фінансів з ГО «Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі», яка передбачає залучення викладачів та студентів до участі у проведенні економічних досліджень.
 
 
Ю. В. Негода

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook