Відкрите лабораторне заняття на кафедрі ветеринарно-санітарної експертизи

16 вересня 2019 року
факультет ветеринарної медицини

  Сьогодні, 16 вересня, на лабораторне заняття із студентами 9 групи ОС «Бакалавр», 3 курс СК, завітав Проректор з навчальної і виховної роботи академік Кваша С. М. Дане лабораторне заняття об’єднувало виконання трьох лабораторних робіт, присвячених визначенню ряду показників якості молока коров’ячого, а саме: кислотності, вмісту жиру, білка та технологічних показників: термостійкості, сиропридатності. Також студенти опанували методики визначення анормального молока за вмістом соматичних клітин і на наявність маститу.

Це лабораторне заняття проводила професор Ткачук С. А., яка акцентувала увагу на сучасній законодавчій базі стосовно молока-сировини, а саме нового чинного ДСТУ 3662:2018 «Молоко-сировина. Технічні вимоги» та інших Національних стандартів, щодо методик випробувань молока.

Академік Кваша С. М. ознайомився з навчальною лабораторією кафедри «Ветеринарно-санітарної експертизи» та її матеріальним забезпеченням, що використовується під час даного лабораторного заняття. Впродовж лабораторного заняття кожний студент мав своє робоче місце де і виконував поставлені викладачем завдання стосовно визначення наведених вище показників.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook