Профорієнтаційна осінь

12 вересня 2019 року
           Початок нового навчального року розпочався знайомством студентів 3-го курсу Ірпінського економічного коледжу з економічним факультетом НУБіП України. 

     Зустріли студентів декан економічного факультету Анатолій Діброва та завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко. Підчас зустрічі керівник факультету розповів про основні здобутки, зокрема звернув увагу на розвиток активної співпраці з бізнесом та роботодавцями, а також на наявність в університеті міжнародних програм.
     Анатолій Діброва провів екскурсії навчально-науковими лабораторіями, такими як: TOPAS, робота в якій сприятиме трансформації від теоретико-орієнтованого до практичного навчання в аграрній освіті та формуванню необхідних компетенцій для працевлаштування майбутніх фахівців з економічних спеціальностей та AGMEMOD в якій студенти університету мають можливість моделювати та прогнозувати економічні процеси, що дозволяє суттєво підвищувати якість дослідницьких робіт на всіх рівнях.

     Завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко ознайомила з навчально-науковою лабораторією кафедри фінансів «Центр фінансів, аналітики та моделювання» і зазначила, що викладачі кафедри при підготовці студентів використовують програмні продукти, що дозволяють підготувати їх конкурентоспроможними на ринку праці. Також вона розповіла майбутнім абітурієнтам університету про переваги навчання в НУБіП України, високий рівень підготовки студентів, акцентувала увагу на можливості проведення спільних наукових досліджень, участі в наукових заходах та конференціях. Побажання успіху, наснаги в навчанні, цілеспрямованості у реалізації своєї мети почули студенти коледжу від завідувача та викладачів кафедри фінансів.
     По завершенню офіційної частини зустрічі для студентів коледжу було проведено екскурсії по території ботанічного саду та музею історії НУБіП України

Юлія Негода  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook