Розвиток співробітництва кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства факультету конструювання та дизайну НУБіП України з підприємствами Китайської народної республіки

9 вересня 2019, 12:35

 
На запрошення Гуандуньского союзу з міжнародного науково-технічного співробітництва завідувач кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства факультету конструювання та дизайну НУБіП України, проф., д.т.н. Афтанділянц Є. Г. взяв участь в програмі «Тиждень співпраці» -Міжнародне інноваційне співробітництво в межах «Один пояс, один шлях», що  проходила в місті Телінь, провінції Ляонинь Китаю з 20 до 24 липня 2019 р. Головна тема «Тижня співпраці»: Інноваційне співробітництво, взаємне відродження і розвиток. Захід був організовано Гуандуньским союзом з міжнародного науково-технічного співробітництва, Організаційним відділом і Департаментом науки і техніки провінції Ляонінь і Міським урядом м. Телінь з запрошенням представників України, Білорусі, Грузії, Киргизії, Росії та інших країн. 

 

E:\Китай\3 поездка\Презентація\1.jpg

 

E:\Китай\3 поездка\Презентація\2.jpg

 

Відкриття «Тижня співпраці»

 

На «Тижні співпраці» були представлені презентації результатів досліджень і технологій, що розроблені на факультеті конструювання та дизайну НУБіП України, а також проведені переговори з керівниками місцевих підприємств.
У своїй доповіді д.т.н., проф. Афтанділянц Є. показав структуру факультету конструювання і дизайну і напрямки досліджень кафедр надійності техніки, технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства, нарисної геометрії, комп'ютерної графіки та дизайну, конструювання машин та устаткування, механіки та будівництва.

 

E:\Китай\3 поездка\Презентація\5.jpg
E:\Китай\3 поездка\Презентація\4.jpg
E:\Китай\3 поездка\Презентація\6.jpg
Презентація структури факультету конструювання і дизайну і напрямків діяльності кафедр надійності техніки, технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства, нарисної геометрії, комп'ютерної графіки та дизайну, конструювання машин та устаткування, механіки та будівництва.

 

Після презентації відбулося відвідування компаній «Bitobar» і «Huayuan Crane».

 

E:\Китай\3 поездка\Презентація\7.jpg
а
б
Керівництво компанії «Bitobar» (а) та схема очищення води (б) за технологією, що розроблена компанією 

 

Обговорення проблем екології сучасного виробництва на компанії «Bitobar» (а) та схеми очищення води (б) за технологією, що розроблена компанією показало доцільність проведення спільних робіт з підвищення якості навколишнього середовища, підготовки спільних проектів, монографій і публікацій.
За підсумками конференції було надруковано збірник доповідей у якому наведено результати діяльності кафедри конструювання машин і обладнання  та технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства факультету конструювання та дизайну НУБіП України

 

 

Завідувач кафедри технології конструкційних матеріалів і
матеріалознавства факультету конструювання та
дизайну НУБіП України, проф., д.т.н. Афтанділянц Є. Г.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook