Фаховий науковий журнал «Нові технології в будівництві» запрошує до співробітництва!

12 серпня 2019 року
м. Київ КНУБА

 

 

логотип

 

Фаховий науковий журнал запрошує до співробітництва!


Науковий журнал «Нові технології в будівництві» заснований у січні 2001 року Академією будівництва України, ДП «Науково-дослідний інститут будівельного виробництва» та Київським національним університетом будівництва і архітектури.

На підставі наказу Міністерства освіти і науки України № 515 від 16.05.16 р. (додаток 12) журнал внесений до Переліку наукових фахових видань України у галузі технічних наук.

У журналі публікуються наукові статті з проблем новітніх технологій у будівельному виробництві. Тематична спрямованість журналу передбачає широке охоплення всіх сучасних проблем в області технології будівництва та будівельного виробництва.

Для публікації статті у науковому журналі «Нові технології в будівництві» № 36, 2019необхідно до 6 вересня 2019 року (включно) заповнити електронну довідку про автора та надіслати електронною поштою до редакції такі матеріали: статтю, оформлену за вимогами, та відскановану квитанцію про сплату вартості публікації.
Реквізити для сплати публікаційного внеску надаються після отримання підтвердження від редколегії про прийняття статті до друку.
Прохання називати файли за прізвищем автора.

Авторські примірники наукового журналу будуть направлені на поштові адреси, вказані в інформаційних довідках, рекомендованим листом 20 листопада 2019 року.

Для перегляду додаткової інформації про журнал, Ви можете завітати на сайт, а також завантажити інформаційний буклет.

Завантажити інформаційний буклет

 


 

Контакти редакції видання:
Адреса: пр. В. Лобановського, 51, м. Київ, МСП, 03110
Контактний телефон: +38 (066) 642 61 92
Електронна адреса: [email protected].ua
Електронна сторінка: www.ntinbuilding.ndibv.org.ua

Іван Роговський

  
  



Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook