Студенти першокурсники на навчально-ознайомчій практиці

8 липня 2019, 13:05
Важливо оволодіти практичними навичками майбутньої професії інженера-будівельника
 
Студенти 1-го курсу, які навчаються на факультеті конструювання та дизайну за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» проходять навчальну ознайомчу практику на кафедрі надійності техніки. Крім закріплення теоретичних знань, які були отримані студентами протягом навчальних семестрів, вони ознайомлюються з технологіями виконання робіт, приймають участь у підготовці лабораторій кафедри до нового навчального року.
Необхідно відмітити роботу студентів факультету конструювання та дизайну Максима Бочкова, Павла Саргана та Дмитра Савчука, які є успішними не лише в навчанні, але й оволодінні практичними навичками майбутньої професії.
Під керівництвом завідувача лабораторіями Юрія Лисікова, майстрів виробничого навчання Анатолія Деркача та Олександра Свистуленка, старшого лаборанта Адама Троца в лабораторії «Технологічних процесів зварювання» майбутні інженери-будівельники проводять підготовчі та ремонтні роботи приміщення.
Студенти також облаштовують підлогу в аудиторіях студентської організації факультету, які розміщені в навчальному корпусі №5.
 
 
 

 

 

 

Андрій Новицький, доцент,
завідувач кафедри надійності техніки
Юлій Ревенко,
доцент кафедри надійності техніки, керівник практики 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook