Інтерв'ю з вступником

15 червня 2019, 9:05

 

ВІРЧЕНКО ВЕРОНІКА ВІТАЛІЇВНА – МРІЮ НАВЧАТИСЯ НА ЮРФАЦІ.

 

Учениця 11 класу загальноосвітньої школи№1, СМТ Калинівки, Васильківського району, Київської обл. розповідає чому вирішила вступити до юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Розкажи, чому вирішила стати юристом?

 

Це була моя ініціатива, адже батьки завжди мені казали, що сьогодні в Україні важливо здобути якусь прикладну спеціальність. Однак, я вважаю, що юристом бути не просто модно, але і корисно. Розумітися на тонкощах юридичної справи важливо не лише, що б стати адвокатом і захищати чиїсь інтереси в суді, але і для того, щоб вести власний бізнес. Тому мрію вчитися на юрфаці.

 

Це правда, навіщо платити великі гроші адвокату, якщо можна вивчитись і знати свої права самій.  Раді, що ти вибрала НУБіП України, як ти взнала про цей університет?

 

По-перше, чула про нього від друзів, які вже там навчаються, тоді і звернула увагу. Друзі розповідали про ліс, озера, постійні активні заходи. Нещодавно, здається у вас проходив якийсь марафон (а я дуже люблю бігати). По-друге, коли ви прийшли до нас у школу і розповіли про ВУЗ. І по-третє, побачила новини по телевізору, де якраз показували сюжет про НУБіП України. Всі пазли склалися і це укріпило мене в виборі майбутнього університету.

 

Це приємно чути. Ти сказала, що любиш спорт, а НУБіП має багато секцій. Але яким спортом ти захоплюєшся?

 

Мені подобаються динамічні види спорту, люблю біг, плавання, теніс. Також граю у командні види спорту, наприклад волейбол. Тому з радістю буду приймати участь у студентських змагання.

 

Дякуємо за приємну розмову і будемо раді бачити серед студентів першокурсників юридичного факультету.

 

 

Розмовляли

доценти кафедри міжнародного права

Шульга Є.В. та Кідалов С.О.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook