АГРО - 2019

10 червня 2019 року
м. Київ

 4 - 7 червня на базі НК «Експоцентр України» відбулася найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі – «АГРО-2019», яку відвідали студенти, члени гуртків «Європейські студії», «Глобалізація та європейська інтеграція» разом із завідувачем кафедри глобальної економіки Вдовенко Н.М та викладачем Павленко М.М.


 Під час екскурсії члени гуртків «Європейські студії», «Глобалізація та європейська інтеграція» уважно оглянули демонстраційні площадки: експозиція птиці, великої рогатої худоби та племінних биків, овець, кіз, цапів і коней, показові басейни зі зразками промислових видів риб, експозиція катерів і човнів.

 Також на виставці студентство ознайомилося зі стендами провідних заводів-виробників, з новітніми зразками сільськогосподарської техніки та обладнання.


 Відвідування подібних заходів є не лише дуже цікавим, але й корисним для студентів аграрних навчальних закладів з професійної точки зору, оскільки дозволяє ознайомитись з сучасними агротехнологіями для різних галузей сільського господарства. Причому це знайомство підсилюється значним інтересом, який викликають нові технології в агросекторі.

 

Павленко Марина, асистент кафедри глобальної економіки 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook