На економічному факультеті відбувся захист бакалаврських робіт спеціальності «Oблiк i oпoдaткувaння» («Облік і аудит») денної форми навчання

10 червня 2019 року

  Починаючи з 3 червня 2019 р. на економічному факультеті працювала Екзаменаційна комісія по захисту бакалаврських робіт студентами спеціальності «Облік і оподаткування» («Облік і аудит») денної форми навчання. 

Кожного дня роботу комісії відкривали декан економічного факультету Діброва А.Д. та Голова екзаменаційної комісії - завідувач кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор Лазаришина І.Д. звертаючись до студентів з теплими словами підтримки та побажаннями удачі.

. 

До складу комісії входили: завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Калюга Є.В., професор кафедри обліку та оподаткування, д.е.н. Гуцаленко Л.В., к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Олійник С.О. Секретарем комісії призначено к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Мельянкову Л.В.

 На захистах постійно була присутня заступник декана економічного факультету Воляк Л.Р. і керівники магістерських робіт.


На захист були представлено роботи, присвячені актуальним питанням бухгалтерського обліку, аудиту та аналізу. Результати роботи візуалізувались таблицями, графіками, діаграмами, що давало можливість повніше розкривати зміст положень, винесених на захист. Захист бакалаврської роботи супроводжувався постерними презентаціями. З метою повнішого розкриття сутності бакалаврської роботи усім бакалаврам-випускникам ставилось декілька запитань, на які комісія отримувала грунтовні відповіді.

Результати роботи екзаменаційної комісії показують, що професорсько-викладацький склад кафедри обліку та оподаткування і всіх кафедр економічного факультету готує висококваліфікованих бакалаврів спеціальності “Облік і оподаткування”, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.

Щиро бажаємо нашим бакалаврам натхнення, оптимізму, наполегливості, продовження навчання в магістратурі, особистих перемог, кар’єрних здобутків, реалізації задумів і творчих планів!

Мельянкова Л., доцент
кафедри обліку та оподаткування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook