Енергетики відвідали Державний музеї авіації України імені О. Антонова

10 травня 2019 року

На початку травня студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження групи ЕЕЕ-18001бСТ згідно плану заходів виховної роботи з наставником доцентом кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова Петренко Андрієм Володимировичем відвідали Державний музеї авіації України імені О. К. Антонова. 

У рамках екскурсії студенти ознайомилися з експозиціями близько 70 літаків та гвинтокрилів. Оглянули колекцію авіаційних двигунів, їх робочі електричні параметри. Також екскурсоводом було надано інформацію про історію створення літакобудування, студенти ознайомилися з технічними параметрами двигунів, розглянули основні етапи та хронологію виникнення космічної галузі в Україні.

   

   

В рамках навчального процесу в межах обраної спеціальності цікавою інформацією для подальшого розвитку інженерів-енергетиків виявилася інформація про зміни в конструкціях електричних двигунів літаків залежно від часу їх створення та задач, для яких вони виготовлялися. Дана екскурсія дозволяє студентам розширити свій науковий кругозір в напрямку створення нових інженерних рішень.

 

Завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова
Нікіфоров А.П.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook