Аспірантка кафедри аквакультури Надія Поліщук взяла участь міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми інтенсивного розвитку тваринництва» в Республіці Білорусь

27 травня 2019, 15:13

    22–24 травня 2019 р. делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України прийняла участь у ХХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства», присвяченій 85-річчю кафедри зоогігієни, екології і мікробіології і 85-річчю з дня народження провідного вченого в галузі гігієни промислового тваринництва Республіки Білорусь доктора сільськогосподарських наук, професора Іди Іллівни Хохлової. Конференція відбулась у м. Горки (Республіка Білорусь) на базі Білоруської державної сільськогосподарської академії (УО БГСХА).
   Учасником конференції стала також аспірантка кафедри аквакультури Поліщук Надія, яка виступила з доповіддю: «Исследование влияния кормовой добавки «гумат натрия» на продуктивные показатели садковой стерляди». Результати свої наукових досліджень Надія Валеріївна представила на високому рівні за що отримала схвальні відгуки від присутніх колег.

Фото 1. Виступ Поліщук Надії на конференції

    Крім того, в рамках конференції учасникам була надана можливість відвідати індустріальний риборозплідник кафедри іхтіології і рибництва УО БГСХА, основним напрямком роботи якого є вирощування рибопосадкового матеріалу райдужної форелі. Досить цікавими виявилися класи з різноманітним технічним обладнанням та системами для вирощування та утримання різних видів риб (осетрових, тіляпії, кларієвого сома, даніо тощо), які використовуються для практичного навчання студентів та проведення сучасних високотехнологічних досліджень за допомогою спеціального програмного та технічного забезпечення.

Фото 2. Екскурсія до класів з системами та обладнанням для вирощування різних видів риб

    Загалом, всі учасники конференції отримали позитивні враження від даного наукового заходу, а також висловили бажання прийняти участь в конференції наступного року.

    Хочеться висловити подяку організаційному комітету конференції за надану можливість поділитися досвідом та поспілкуватися з колегами.
 

Аспірантка кафедри аквакультури
Поліщук Надія

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook