Назар Сорочинський – переможець ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Деревообробні та меблеві технології»

29 травня 2019 року
Харьків

    Починаючи від моменту відновлення спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» у переліку МОН, ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з цієї спеціальності гостинно приймає Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка. 

 

 

    Традиційно участь в олімпіаді беруть студенти кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Національного університету біоресурсів і природокористування України. Жодного разу наші студенти не повертались без нагород, але цей рік виявися найбільш успішним.

        Університет на олімпіаді представляли студенти кафедри технологій та дизайну виробів з деревини 3 курсу Вадим Живодір і Назар Сорочинський на чолі з доцентом кафедри Зиновієм Сірком. Програма олімпіади була вельми насичена. У перший день після офіційного відкриття учасникам запропонували два тури випробувань: комп’ютерне тестування та письмове завдання за білетами. Другий день був присвячений презентаціям доповідей науково-дослідної роботи студентів.

 

 

         За підсумками конкурсної програми олімпіади Вадим Живодір був відзначений грамотою за високі результати, а Назар Сорочинський став переможцем ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Деревообробні та меблеві технології».

 

  

    Колектив кафедри щиро вітає Вадима Живодіра і Назара Сорочинського з високими досягненнями в олімпіаді та висловлює вдячність керівництву Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка за гостинність та професіоналізм в організації та проведенні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Деревообробні та меблеві технології».

Завідувач кафедри технологій та дизайну
виробів з деревини Олена Пінчевська

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook