Літня школа в рамках Erasmus+

29 травня 2019, 10:28

       With the support of the Erasmus+ Programme of the European Union

DISCLAIMER - The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

 

Проект Програми Еразмус+ Жан Моне учасник Міжнародної літньої школи СТАЛЕ ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ У ЄС: ВИКЛИКИ ДЛЯ УКРАЇНИ

 

23-24 квітня 2019 року

Національний університет харчових технологій

    Доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства та учасник Модуля Жана Моне програми Ерасмус+ "Екологічна політика і право ЄС" Головко Л.О. стала учасником та представила доповідь на тему "Адаптація українського законодавства до вимог ЄС у сфері безпеки продуктів харчування" під час проведення 23-24 квітня Міжнародної Літньої Школи СТАЛЕ ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ У ЄС: ВИКЛИКИ ДЛЯ УКРАЇНИ / EcoFood-2018 в Національному університеті харчових технологій.

     Захід відбувався в рамках реалізації інших проектів програми ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра Food Pro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль Eco Pro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE).

В роботі літньої школи в якості доповідачів та слухачів взяли участь представники промисловості, державних органів влади та місцевого самоврядування, представники громадських організацій, викладачі, дослідники та студенти.

     Під час заходу було розгляну то питання сучасного стану та викликів сталого виробництва та споживання продуктів харчування у ЄС: Інструменти, політика та кращі практики сталого виробництва та споживання у ЄС та Україні. Принципи екологічної політики ЄС в рамках стратегії сталого розвитку; Екологічні, енерго - та ресурсо-ефективні технології у виробництві харчових продуктів у ЄС; Європейські системи технічного регулювання та стандартизації; Наближення технічного регулювання у сфері виробництва продуктів харчування в Україні до вимог ЄС.

     Представлені доповіді викликали неабиякий інтерес у учасників літньої школи.

Доцент кафедри

міжнародного права та

порівняльного правознавства

Людмила Головко 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook