Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці»

21 травня 2019 року

У Луцькому національному технічному університеті 3 16 по 18 травня 2019 р. проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці». Подібний захід відбувся у Луцькому НТУ уже третій рік поспіль, то ж сюди приїхали позмагатися у першості студенти з усіх куточків України. У цьогорічному змаганні участь взяли 128 студентів із 49 закладів вищої освіти України.

Із вітальним словом на урочистостях з нагородження переможців виступив ректор Луцького НТУ Петро Савчук. Він привітав учасників та переможців Олімпіади із досягненнями та зазначив, що охорона праці – це важливий освітній напрямок, який варто розвивати спільними зусиллями із талановитими студентами та досвідченими науковцями. Такі заходи дають можливість розвиватися кафедрам, обмінюватися думками, знайомитись із конкурсантами та викладачами

Національний університет біоресурсів і природокористування України на олімпіаді представляли студенти 4-го курсу механіко-технологічного факультету

Генріх Стиранкевич та Вадим Сенченко, яких підготували завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища О.В. Войналович та старший викладач С.М.Голопура.

Конкурсні завдання передбачали виконання 60 тестових завдань письмово, розв’язання 3 практичних задачі і заповнення тематичного кросворда. Завдання перевіряли члени журі за умови повної конфіденційності відповідей учасників через використання процедури шифрування робіт.

Цього року олімпіада була дуже сильна, між учасниками велася справжня боротьба. То ж приємно відзначити, що Генріх Стиранкевич став переможцем ІІ етапу олімпіади та нагороджений дипломом ІІІ ступеня, а Вадима Сенченка нагороджено грамотою за оригінальний підхід до вирішення інженерних завдань з охорони праці.

Гарним подарунком для учасників олімпіади була цікава екскурсія містом, яку підготували викладачі та студенти кафедри цивільної безпеки Луцького НТУ.

Колектив кафедри охорони праці та інженерії середовища вітає переможців та висловлює щиру вдячність викладачам кафедри цивільної безпеки Луцького НТУ за прекрасне проведення такого відповідального заходу.

 

 

доц. М. Мотрич


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook