Дівчата ще себе покажуть!

18 травня 2019 року
м. Ірпінь

 В неділю, 7 квітня 2019 року в місті Ірпені, Київської області, в центральному будинку культури був проведений 4 Всеукраїнський театрально-вокальний фестиваль "Шлях до успіху"

В ньому брали участь театральні колективи, чтеці та вокалісти з таких міст, як: Ірпінь, Буча, Київ, Запорожжя, Дніпро. Оцінювали учасників зіркове журі: Народний артист України Остап Ступка ― голова журі; актриса театру та кіно Олена Курта; тренер з акторської майстерності та кастинг директор національних каналів України Оксана Суханова; поет, письменник, музикант, телеведучий, актор театру та кіно Василь Чернявський та Владика-Митрополит Скандинавії и Фінляндії Мелхіседек Диаконідзе.

У складі театру "Руда ворона" ― групі "Молодіжного театру" там приймала участь також і студентка НУБіП України, ННІ Лісового та садово-паркового господарства Штерн Марія.  Молодіжний театр виступив із народною японською казкою "Суниця під снігом".

Сама Марія зіграла в цій виставі головну роль - О-Тійо, нерідну дочку Жінки. Молодіжний театр виборов 2 місце у номінації "Театр", "За пошук нових форм".

Казка вражає  яскравістю, гарною режисурою та дивовижним оформленням сцени, атмосферою та культурою справжньої Японії. Завдяки майстерному поєднанню жанрів (танців, віршів-хоку, тощо) та чудовій грі актрис вистава була цікава як дорослим, так і дітям. Дорослі насолоджуються прекрасною Японією, а діти поринають у справжню Казку. На що 1 із журі - Митрополит Мельхіседек Драконідзе зазначив, що: "Дівчата ще себе покажуть"!

Марія Штерн, студентка 3 курсу ННІ ЛіСПГ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook