ЗВІТ ПРО РОБОТУ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ»
З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до роботи в студентських наукових гуртках і з нагоди Дня науки в нашому університеті проходить VІIІ «Фестиваль студентської науки – 2019».
В рамках І етапу фестивалю, що відбувся 8 травня 2019 р. в НДІ технологій та якості продукції тваринництва, було заслухано звіти про роботу студентських наукових гуртків, представлені результати наукової діяльності та стратегії подальшого розвитку.
З доповіддю про роботу студентського гуртка «Інноваційні технології в харчовій промисловості», що діє на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК, виступив староста Гліб Бондаренко. Він окреслив основні напрямки діяльності гуртка і звітував про результати цьогорічних досліджень біопалива з рослинної сировини.
Виступ викликав зацікавленість у присутніх, було багато питань щодо раціональності вирощування енергетичних рослин і Україні та якості паливних брикетів.
За результатами конкурсу наш гурток зайняв почесне ІІ місце.
З усіма матеріалами щодо роботи наукового гуртка «Інноваційні технології в харчовій промисловості» можна ознайомитись на сторінці кафедри ПіОПП АПК за посиланням https://nubip.edu.ua/node/32690.
Запрошуємо до співпраці усіх бажаючих!
Зінаїда Бурова,
керівник гуртка,
старший викладач
кафедри ПіОПП АПК